KWALITEITSVERF RECHTSTREEKS VAN FABRIKANT NAAR GEBRUIKER: TOONZAAL EN ONLINE SHOP

BBQ-TIME!

Hitte bestendige verf is een coating die uitermate geschikt is aan ondergronden die vaak onderhevig zijn aan hoge temperaturen. Deze coating is bestand tegen een temperatuur van 600ºC. Dit is een ideale laklaag voor BBQ, kachels, stoomleidingen, verwarmingsketels en schouwen.

Je BBQ een laklaag geven doe je best bij een omgevingstemperatuur van 15 tot 25°C. Als je BBQ buitenstaat, hou dan zeker rekening met de weersvoorspelling (regen!).

Voorbereiding:
Maak je BBQ eerst grondig leeg. Verwijder alle kolen of houtresten. Schuur de roestplekken af met een grof schuurpapier of schuurmatje. Met fijn schuurpapier zet je uw ondergrond mat. De vele fijne krasjes zorgen voor een goede hechting. Maak je ondergrond stofvrij met behulp van een handborstel en ontvet goed vooraleer je begint te schilderen.

Coating aanbrengen:
Roer de verf goed op. Breng 2 dunne lagen hitte bestendige verf aan met een interval van 24 uur. Gebruik hiervoor een verfborstel of verfrol. Laat na het aanbrengen van de laatste laag de coating 30 tot 60 minuten inbakken à 150°C en dit om de laklaag te laten uitharden. Rookontwikkeling hierbij is normaal. Pas 24 uur na het uitharden kan je de BBQ in gebruik nemen.

Kleur: zwart en aluminium
Glansgraad: mat

DIRECT KOPEN IN ONZE WEBSHOP?

Bekijk ons uitgebreid assortiment aan topprijzen! We leveren ook aan huis.

NAAR ONZE WEBSHOP

HEB JE EEN PROJECT OM TE VERVEN?

Laat het ons weten, we maken je een vrijblijvende offerte op!

OFFERTE VRAGEN